Cosmetische acupunctuur

Een heel andere tak van sport… rimpels, slapper worden huid.. we krijgen er vroeg of laat mee te maken.
Wij maken als mensen gebruik van onze gezichtsspieren om emoties uit te drukken. Wanneer we bij andere mensen emoties waarnemen, doen we die spierbewegingen op een heel subtiele manier na, daar halen we als het ware informatie uit en daardoor hebben we empathie voor anderen. Wanneer we onze eigen gezichtspieren niet meer zo goed gebruiken, ervaren we dus minder van die empathie. Andersom: wanneer een ander minder kan zien van onze gezichtspieren, hoe subtiel ook, hoe minder empathie anderen voor ons kunnen hebben. Botox in je gezichtsspieren spuiten, doet dus op een subtiele manier iets met onze emotionele huishouding en empathie. Als je dit interessant vindt, lees dan eens het boek van de bioloog Frans de Waal “mama’s laatste omhelzing”
Door het gezicht te behandelen met heel fijne en kleine naaldjes, verbetert de doorbloeding, de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, de spiertonus van de huid verbeterd, de blik wordt opener en frisser.

Facial rejuvenation of natuurlijke facelift, wordt het ook wel genoemd.
De effecten zijn niet zo snel als bij botox of chirurgisch ingrijpen. Maar de effecten zijn veel natuurlijker, de mimiek wordt op geen enkele manier aangetast. Ik gebruik ook naalden op het lichaam en houdt rekening met je constitutie, daardoor helpt je hele lichaam je om er beter uit te zien.Na het prikken wordt de huid behandeld met een Gua Sha steen. Met zachte bewegingen wordt de huid als het ware gemasseerd. Als afsluiter gaat er een licht tonic op het gezicht van dr Hauschka.

Je kunt zelf ook iets doen, goed water drinken, gezond eten, frisse lucht en massage en reiniging van de huid.
Je hebt 10 behandelingen nodig voor een goed effect, bij voorkeur wekelijks of twee maal per week. De behandelingen duren anderhalf uur.

Ik wil graag een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Nieuwe cliënten met vragen rondom fertiliteit, dienen rekening te houden met n wachttijd van ongeveer 5 weken